News

The Sound of Musicals

Bekende musicalgezichten Tessa Sunniva, Suzan Seegers, John Vooijs en Tony Neef maken een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Hierbij worden ze ondersteund door een ensemble en begeleid door een orkest. Deze muzikale achtbaan dendert langs protserige shows, duister achteraf-variété, succesverhalen van wereldfaam en een enorme dosis hits uit rockmusicals.

Vanaf eind september t/m december 2021 in een theater bij u in de buurt.

Musical Summer Concert

Op zondag 22 augustus 2021 vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit Tessa Sunniva, April Darby, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. 

Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. Ook zullen de studenten van de Dutch Academy of Performing Arts een groot ensemble vormen tijdens de concerten. 

De kaartverkoop voor de twee voorstellingen (om 15.30 en 19.00 uur) van het Musical Summer Concert is vandaag van start gegaan via www.zuiderparktheater.nl

Op zoek naar Maria

Tessa Sunniva zal vanaf 21 februari te zien zijn in het AvroTros programma “Op zoek naar Maria” om 20:25 uur op NPO 1.

Hierin wordt gezocht naar die nieuwe hoofdrol speelster in de Sound of Music. 

Het publiek bepaalt door te stemmen, dus helpen jullie mee? Alvast super bedank!

Stars from the House

Vanaf 19 t/m 28 februari is Tessa  te zien in een uniek online musical concert “Stars from the House”, samen met Anouk Maas, Linda Verstraten, Martijn Vogel en Jeroen Robben. 

Mis dit niet en boek snel je kaartjes bij Eventim.nl

 

Musical Sing-a-Long 2020

Tessa Sunniva van Tol en Milan van Waardenburg uit Anastasia treden op met ‘Tussen al die mensen’ bij de Musical Sing-a-Long 2020.

Thuisconcert met Tessa Sunniva van Tol

Tessa Sunniva van Tol zingt vanuit huis speciaal voor Stage Memories twee mooie nummers uit de musicals Anastasia en Disney’s Tarzan de musical.

https://www.stage-entertainment.nl/nl/stage-memories

Voorstellingen gecanceld

Naar aanleiding van de aangepaste maatregelen die  zijn afgegeven door de regering worden al onze voorstellingen tot nader bericht helaas gecanceld. 

Zie voor meer informatie www.stage-entertainment.nl

Musical Awards 2020

Anastasia heeft tijdens het Musical Awards Gala 2020 maar liefst 3 awards gewonnen, waaronder de AD Publieksprijs voor beste Musical.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Contact

Agency

MET Producties – Merel Bussink-Holl

Vätternkade 93
1060 PK Amsterdam

merel@metproducties.nl

+31 (0) 6 54 90 12 07